Jak funguje integrace se Slowhop

2 min čtení
Na této stránce

Úvod

Integrace se Slowhop propojí mobile-calendar přímo s vaším objektem na Slowhop. Rezervace vytvořené hosty na Slowhop se automaticky přenesou do kalendáře mobile-calendar a mobile-calendar průběžně odesílá do Slowhop informace o tom, které termíny jsou dostupné a které obsazené. Díky tomu bude termín rezervovaný v jiném kanálu (např. na Booking.com nebo přímo u vás) zablokován také na Slowhop.

Jak funguje synchronizace

Co se synchronizuje

  • Dostupnost (z mobile-calendar do Slowhop). U každého namapovaného objektu Slowhop odesíláme informaci, zda je daný den volný, nebo obsazený.
  • Rezervace (ze Slowhop do mobile-calendar). Nové rezervace, jejich změny a zrušení se automaticky promítnou do kalendáře.
  • Ceník a omezení (z mobile-calendar do Slowhop), včetně minimální délky pobytu.

Co integrace nezahrnuje

  • Zprávy od hostů.
  • Recenze.
  • Obsah nabídky (popisy, fotografie).

Všechny tyto věci nadále spravujete v panelu Slowhop.

Rezervace ze Slowhop

  • Nová rezervace se v kalendáři zobrazí automaticky, jakmile ji Slowhop předá jako potvrzenou.

  • Pokud host změní rezervaci na Slowhop, změna se promítne do rezervace v kalendáři.

  • Pokud bude rezervace na Slowhop zrušena, automaticky se smaže z kalendáře mobile-calendar.

  • Pokud jedna rezervace na Slowhop zahrnuje několik objektů, v kalendáři se vytvoří samostatná rezervace pro každý namapovaný pokoj.

  • Poznámka hosta, informace o domácích mazlíčcích a věk dětí se do komentáře ukládají pouze při vytvoření rezervace. Pozdější změny na Slowhop komentář neaktualizují, aby nepřepsaly vaše poznámky.

  • Příklad komentáře po zpřístupnění záznamu typu domácího mazlíčka: „Poznámka hosta | Domácí mazlíčci: 1 (small_dogs) | Věk dětí: 5“. Do té doby se ukládá pouze počet domácích mazlíčků, např. „Domácí mazlíčci: 1“.

  • Rezervace ze Slowhop se přenášejí do kalendáře, dokud je objekt propojený, bez ohledu na to, zda je odesílání dostupnosti aktivní.

Dostupnost odesílaná do Slowhop

  • Po zapnutí synchronizace odesílá mobile-calendar do Slowhop celý kalendář dostupnosti, ceník a omezení na následujících 366 dní.
  • Od té chvíle každá změna v kalendáři (nová, změněná nebo smazaná rezervace, a to i z jiných kanálů) automaticky aktualizuje dostupnost na Slowhop.

Vypnutí synchronizace a odpojení objektu

  • Odpojením objektu se smažou mapování jeho pokojů. Pokud šlo o poslední propojený objekt, synchronizace se vypne.
  • Rezervace dříve importované ze Slowhop zůstanou v kalendáři.

Více objektů na jednom účtu

  • K jednomu účtu mobile-calendar můžete připojit několik objektů Slowhop. Každý z nich připojíte pomocí samostatného kódu UIK.
  • Jeden objekt Slowhop může být propojen pouze s jedním účtem mobile-calendar.

Byl pro vás tento článek užitečný?

Zeptat se AI na tento článek

Vyberte asistenta. Otevře se s připraveným dotazem, přečte si tento článek a odpoví na vaše otázky.