Vraćanje obrisane sobe

1 min čitanja 1 min čitanja
Na ovoj stranici
Na ovoj stranici

Veb aplikacija

Uvod

Mobile-calendar nudi funkciju brisanja soba, što značajno olakšava upravljanje prostorom objekta.

Ako se ukaže potreba da se soba ukloni iz sistema, korisnik to može uraditi bez brige o gubitku podataka.

Sistem omogućava brzo i jednostavno brisanje sobe, a po potrebi i njeno vraćanje. Zahvaljujući tome, proces upravljanja sobama postaje fleksibilniji i štedi vreme.

Uputstvo

  • Idite na karticu Upravljanje -> Sobe.

  • U gornjem desnom uglu kliknite na dugme Filtriraj.

  • Na ekranu će se pojaviti formular za filtriranje.

    • U donjem levom uglu formulara kliknite klizač "Prikaži samo obrisane", zatim kliknite dugme Sakrij.

Vraćanje obrisane sobe
Vraćanje obrisane sobe

  • Sa liste izaberite prostoriju koju želite da vratite.

  • Kliknite na ikonu Strelice (kolona Detalji).

Vraćanje obrisane sobe
Vraćanje obrisane sobe

  • Na ekranu će se pojaviti formular za potvrdu vraćanja prostorije.

    • Kliknite dugme Vrati.
  • Prostorija će biti dodata.

Mobilna aplikacija

Uvod

Obrisanu sobu možete da vratite na kartici Obrisano na listi soba.

Uputstvo

  • U donjem meniju otvorite karticu Više.

  • Otvorite odeljak Upravljanje -> Sobe.

  • Kliknite na karticu Obrisano.

  • Pored željene sobe kliknite na dugme Vrati.

Kartica Obrisano sa dugmetom Vrati

  • U prozoru „Potvrda” kliknite na dugme Vrati.

Prozor za potvrdu vraćanja sobe

  • Soba će se vratiti na listu i u kalendar zajedno sa svojim rezervacijama.

Da li vam je ovaj članak bio koristan?

Pitajte AI o ovom članku

Izaberite asistenta. Otvoriće se sa pripremljenim pitanjem, pročitati ovaj članak i odgovoriti na vaša pitanja.

Pitajte AI o ovom članku

Izaberite asistenta. Otvoriće se sa pripremljenim pitanjem, pročitati ovaj članak i odgovoriti na vaša pitanja.