# Cum funcționează integrarea cu Slowhop

> Documentația mobile-calendar (https://www.mobile-calendar.com), un sistem de administrare a unităților de cazare: calendarul rezervărilor, prețuri, channel manager (Booking.com, Airbnb), sistem de rezervări online și facturi, în browser și în aplicația mobilă. mobile-calendar este numele propriu al acestui program, nu un termen generic pentru un calendar de pe telefon.

Channel Manager > Slowhop > Cum funcționează integrarea cu Slowhop
URL: https://docs.mobile-calendar.com/ro/ghiduri/integrări/slowhop/slowhop-cum-functioneaza-integrarea

## Introducere

Integrarea cu Slowhop conectează mobile-calendar direct la proprietatea ta de pe Slowhop. Rezervările făcute de oaspeți pe Slowhop ajung automat în calendarul mobile-calendar, iar mobile-calendar trimite în permanență către Slowhop informații despre perioadele disponibile și cele ocupate. Astfel, o perioadă rezervată printr-un alt canal (de exemplu, pe Booking.com sau direct la tine) va fi blocată și pe Slowhop.

## Cum funcționează sincronizarea

#### Ce se sincronizează

- **Disponibilitate** (din mobile-calendar către Slowhop). Pentru fiecare proprietate Slowhop mapată, trimitem informații despre dacă ziua respectivă este disponibilă sau ocupată.
- **Rezervări** (din Slowhop către mobile-calendar). Rezervările noi, modificările și anulările acestora sunt reflectate automat în calendar.
- **Tarife și restricții** (din mobile-calendar către Slowhop), inclusiv durata minimă a șederii.

#### Ce nu include integrarea

- Mesajele oaspeților.
- Recenziile.
- Conținutul ofertei (descrieri, fotografii).

Toate acestea le gestionezi în continuare în panoul Slowhop.

#### Rezervări din Slowhop

- O rezervare nouă apare automat în calendar după ce Slowhop o transmite ca fiind confirmată.

- Dacă oaspetele modifică rezervarea în Slowhop, modificarea va fi aplicată rezervării din calendar.

- Dacă o rezervare este anulată în Slowhop, aceasta va fi ștearsă automat din calendarul mobile-calendar.

  > **Ștergerea rezervărilor din Slowhop**
  >
  > Ștergerea unei rezervări din Slowhop în mobile-calendar nu o anulează în Slowhop. Anulează rezervarea în panoul Slowhop, iar aceasta va fi ștearsă automat din calendar.

- Dacă o rezervare din Slowhop include mai multe proprietăți, în calendar va fi creată o rezervare separată pentru fiecare cameră mapată.

- Comentariul oaspetelui, informațiile despre animalele de companie și vârsta copiilor sunt salvate în comentariu doar la crearea rezervării. Modificările ulterioare din Slowhop nu actualizează comentariul, pentru a nu suprascrie notele tale.

- Exemplu de comentariu după activarea salvării tipului de animal de companie: „Comentariul oaspetelui | Animale de companie: 1 (small\_dogs) | Vârsta copiilor: 5”. Până atunci, se salvează doar numărul animalelor de companie, de exemplu „Animale de companie: 1”.

- Rezervările din Slowhop ajung în calendar cât timp proprietatea este conectată, indiferent dacă trimiterea disponibilității este activată.

#### Disponibilitatea trimisă către Slowhop

- După activarea sincronizării, mobile-calendar trimite către Slowhop calendarul complet de disponibilitate, precum și tarifele și restricțiile pentru următoarele 366 de zile.
- Din acel moment, fiecare modificare din calendar (o rezervare nouă, modificată sau ștearsă, inclusiv din alte canale) actualizează automat disponibilitatea în Slowhop.

#### Dezactivarea sincronizării și deconectarea proprietății

- Deconectarea proprietății șterge mapările camerelor acesteia. Dacă era ultima proprietate conectată, sincronizarea va fi dezactivată.
- Rezervările importate anterior din Slowhop rămân în calendar.

#### Mai multe proprietăți într-un singur cont

- Poți conecta mai multe proprietăți Slowhop la un singur cont mobile-calendar. Le conectezi pe fiecare folosind un cod UIK separat.
- O proprietate Slowhop poate fi conectată la un singur cont mobile-calendar.
